KUOPION VESI TIEDOTTAA:

Vedenlaatuhäiriöt mahdollisia: Väinölänniemi-Lehtoniemi välisen päävesijohdon puhdistuksen ennakoivat toimenpiteet

Kuopion Vesi tekee mekaanisen puhdistuksen Väinölänniemen ja Lehtoniemen väliselle päävesijohdolle viikolla 24. Puhdistuksen ennakoivana toimenpiteenä suljetaan päävesijohdon venttiili Kirkkokadulla. Venttiilin sulku aloitetaan maanantaina 14.5.2018. Sulkutyö kestää viikon 20 ajan. Toimenpide voi aiheuttaa vedenlaatuhäiriöitä karttaan merkityllä alueella. Venttiilin sulku ajoitetaan samaan aikaan Laulurinteen alueella tehtävän verkoston huuhtelun kanssa.

Jos vesi ei ole värjääntynyttä, sitä voi käyttää koko ajan täysin normaalisti. Jos vesi on värjääntynyttä, sitä ei suositella käytettävän juoma- tai talousvetenä ja myös pyykinpesua on syytä välttää.

Asiakkaat voivat tarvittaessa olla yhteydessä Itkonniemen vesilaitoksen käyttöpäivystäjään, puh. 185 362.

Tiedote on luettavissa myös Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/kuopionvesi.

Kuopion Vesi pahoittelee työstä mahdollisesti aiheutuvia häiriöitä.

 

 

 

 

 

Ryhdy sinäkin veden ystäväksi ja käy tykkäämässä meistä Facebookissa (klikkaa linkkiä).
https://www.facebook.com/kuopionvesi

Asiakaspalvelu on muuttanut

Palvelemme osoitteessa Haapaniementie 30. Asiakaskäynnille pyydämme varaamaan ajan etukäteen joko puhelimitse tai sähköpostilla asiakaspalvelu[at]kuopionvesi.fi.

 

 

Laadukasta vettä tänään ja huomenna

"Toimitamme asiakkaillemme hyvää talousvettä ja huolehdimme viemärivesien poisjohtamisesta ja käsittelystä ympäristön kannalta kestävällä tavalla. Tuotamme palvelumme kohtuullisin kustannuksin ja hyvällä ammattitaidolla. Olemme luotettava ja henkilöstöämme arvostava työnantaja."

Toiminta-ajatuksen mukaisesti Kuopion Veden tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että kuopiolaiset asukkaat ja yritykset saavat hyvää talousvettä. Hoidamme myös jätevesien puhdistuksen asianmukaisesti. Tuotamme palvelut ammattitaitoisesti ja otamme toiminnassamme huomioon sekä laatutason että ympäristönäkökohdat. Lisäksi kehitämme jatkuvasti alueellista vesihuoltoyhteistyötä.

Vesi on ympärivuotinen toimeksiantajamme. Koska vedestä syntyy hyvä elämä.