Kuopion Vesi haluaa palvella asiakkaitaan tiedottamalla ajankohtaisista asioista ja mahdollisista häiriötilanteista.

«Takaisin

HÄIRIÖTIEDOTE 1 (12.10.2017): Vedenlaatuhäiriöitä keskustan alueella / Itkonniemen vesilaitoksen saneeraus ja siihen liittyvät verkostotyöt

Itkonniemen vesilaitoksen saneeraukseen liittyvät verkostotyöt ovat aiheuttaneet vedenlaatuhäiriöitä keskustan alueella.

Väliaikaiset vedenjakelupaikat on järjestetty seuraaviin paikkoihin:

·        Männistön Teboil (Kullervonkatu 1)

·        Kuopion Tori

·        Gustav Raninin muistomerkin läheisyydessä (Kirkkokadun ja Varastokadun kulma), jakelupaikka on merkitty  maininnalla  "vedenjakelupiste"

Jakelupaikat on osoitettu kartalla tiedotteen liitteessä.

Jakelupaikat ovat toiminnassa välittömästi ja niistä voi hakea vettä omiin astioihin.

Jos vesi on värjääntynyttä, sitä ei suositella käytettävän juoma- tai talousvetenä ja myös pyykinpesua on syytä välttää. Jos vesi ei ole värjääntynyttä, sitä voi käyttää normaalisti.

Yhteistyötahoille ja joukkoviestimille tietoja asiasta antaa työaikana verkostopäällikkö Kari Kuosmanen, p. 044 718 5315  tai päivystysaikana verkoston päivystävä työnjohtaja, p. 0500 203 023. Asiakkaille tietoja antaa tarvittaessa Itkonniemen vesilaitoksen käyttöpäivystäjä, p. 185 362 tai asiakaspalvelu virka-aikana p. 044 718 5353, 044 718 5354 tai 044 718 5355. Jos asuinalueesi on jo mainittu yllä havaittuna häiriöalueena, häiriöt ovat tiedossamme.

Seuraava tiedote annetaan tarvittaessa.


Tiedote on luettavissa myös Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/kuopionvesi.

Kuopion Vesi pahoittelee saneeraustyöstä aiheutuvia häiriöitä.