Huom! Online-verkkopalvelu on poistunut käytöstä 23.3.2020. Online-verkkopalvelun korvaa huhtikuun alkupuolella käyttöönotettava Vesitili. Siilinjärveläiset pääsevät käyttämään Vesitiliä kesällä 2020.

Online-verkkopalvelu

Kiinteistönomistajana voit selailla laskujasi ja kulutustietojasi Online-verkkopalvelussamme (avautuu uuteen ikkunaan). Palvelun saat käyttöösi rekisteröitymällä sen käyttäjäksi oheisen linkin kautta. Rekisteröitymisessä sinulta kysytään asiakas- ja käyttöpaikkanumeroa, jotka löytyvät laskultasi. Salasanan voit määrittää itse. Huomioithan, että yhtä asiakasnumeroa kohti voit luoda vain yhden käyttäjätunnuksen.

Online-verkkopalvelu on tällä hetkellä käytössä vain kuopiolaisille. Siilinjärveläiset pääsevät käyttämään sähköistä palvelua uuden asiakaspalvelujärjestelmämme käyttöönoton myötä kesällä 2020.

Isännöintitoimistot, kiinteistöhuoltoyhtiöt sekä useita kohteita omistavat tahot rekisteröimme palvelun käyttäjiksi asiakaspalvelussamme. Palvelussa näet kerralla kaikki edustamiesi kohteiden laskut ja kulutustiedot. Palvelun kautta pääset tallentamaan myös vesimittarilukemat.

Rekisteröitymispyynnöt voit lähettää sähköpostitse asiakaspalvelu@kuopionvesi.fi

 

Siirry online-verkkopalveluun >>