Häiriöviestien tilaaminen

Tilaa tekstiviesti tai sähköposti vedenjakelun häiriöistä

Rekisteröitymällä viestipalveluumme saat tiedot vedenjakelun häiriöistä ja suunnitelluista huoltokatkoksista maksutta suoraan matkapuhelimeesi ja/tai sähköpostiisi. Palvelu on avoin kaikille veden käyttäjille Kuopiossa. Siilinjärvellä palvelu ei ole vielä käytettävissä, mutta tavoitteena on saada se käyttöön vuoden 2020 loppuun mennessä.

Saadaksesi palvelun käyttöösi, täytä alla oleviin kenttiin pyydetyt tiedot.

  1. Aloita kirjoittamaan katuosoitettasi, jolloin rivin alle avautuu alasvetovalikko. Valitse valikosta oma osoitteesi (ei rapun ja asunnon numeroa).
  2. Kirjoita matkapuhelinnumerosi (esim. 0447185358) ja halutessasi myös sähköpostiosoitteesi, jolloin saat viestin myös sähköpostiisi. Jos haluat viestin pelkästään sähköpostina, niin ilmoita ainoastaan sähköpostisosoitteesi.
  3. Jos haluat viestit myös yöllä, laita rasti kohtaan ”haluan viestit myös yöllä”. Muussa tapauksessa viestejä lähetetään klo 6-22 välisenä aikana.
  4. Paina ”tilaa”- painiketta, jonka jälkeen saat rekisteröinnistä viestin matkapuhelimeesi ja/tai sähköpostiisi valintasi mukaan.
  5. Voit peruuttaa palvelun samalla lomakkeella. Tällöin tee vaiheet 1-3 ja sen jälkeen paina ”peruuta tilaus”- painiketta.

Jos lomake ei tunnista osoitettasi tai tarvitset apua rekisteröitymisessä, ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kuopionvesi.fi. tai 044 718 5375. Mainitse sähköpostissa osoitteen lisäksi muut ao. lomakkeella kysytyt tiedot, niin teemme rekisteröinnin puolestasi.