Mittarilukeman ilmoittaminen

Ilmoita lukema >>

Huom! Sähköinen lukemanilmoituspalvelu on poistunut käytöstä 23.3.2020. Palvelun korvaa huhtikuun alkupuolella käyttöönotettava Vesitili. Siilinjärven asiakkaat pääsevät Vesitilin käyttäjiksi kesällä 2020.

Näin luet vesimittaria/yleisimmät mittarimallit:

Tämän mittarin lukema on 241 m3 ja mittarin tunnus on 16204735. Mittarin reunassa oleva numerosarja on mittarin tunnus, joka löytyy myös lukukortista. Siitä voi tarkistaa, että kyseessä on oikea mittari.

 

Tämän mittarin lukema on 22 m3 ja mittarin tunnus on 15486498. Ilmoita vain mustalla merkityt täydet kuutiot.

Punaisia desimaaleja ei tule ilmoittaa.

Pyydämme vesimittarilukeman lukemailmoituskortilla kaikilta asiakkailta vähintään kerran vuodessa.

Lukeman voit ilmoittaa oheisen linkin kautta tai palauttamalla lukemailmoituskortin postitse. Isännöintitoimistot, kiinteistöhuoltofirmat, yritykset sekä useita kohteita omistavat tahot voivat hyödyntää lisäksi Online-palveluamme.

Jos emme jostain syystä saa mittarinlukemaa vuosittain, käymme lukemassa mittarinne. Käynnistä veloitamme hinnaston mukaisen maksun.

Mikäli kiinteistönne vedenkulutuksessa tapahtuu oleellisia muutoksia ja vuosiarvionne tarvitsee päivitystä, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Seuraathan kiinteistösi vedenkulutustasi vesimittarilta säännöllisesti, jotta havaitset mahdolliset vesivuodot ajoissa.